Party onderdelen huren  

Ben je op zoek naar iets extra’s op je (kinder)feestje of evenement? Met onze onderstaande party onderdelen maak je het pas echt bijzonder! De gasten zullen het ongetwijfeld geweldig vinden. Binnen de Haarlemmermeer rekenen wij bij een boeking boven de € 50,- geen kosten voor bezorgen en ophalen. Is de boeking onder de € 50,- of woon je buiten de Haarlemmermeer, dan berekenen wij € 0,50 per kilometer. Wij berekenen deze kosten voor zowel het bezorgen als het ophalen.

  Ons assortiment in de verhuur  

Springkussen

Meer info
Wat is er nou leuker voor kinderen dan met hun vriendjes en vriendinnetje op een feestje lekker in het rond te springen? Met deze eye-catcher heb je weinig omkijken naar de kinderen; die vermaken zichzelf wel. Wij bezorgen het springkussen, zetten het voor je op en wij maken het springkussen zelf weer schoon en vouwen hem na afloop weer op. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Met een formaat van 4x5x4m passen er makkelijk 8 kinderen tegelijk op. Daarnaast bieden wij een “mooi- weer-garantie”. Dit betekent dat je tot 24 uur van tevoren de boeking kosteloos kunt annuleren als er regen of harde wind voorspeld is. Wij rekenen voor het springkussen een borg van € 100,-, welke je na afloop weer terugkrijgt.
Je huurt een springkussen bij ons al voor € 75,- per dag.

Verjaardagsdeal

Meer info
Het is pas een geslaagd feestje geweest als de kinderen ‘ s avonds voldaan en moe op bed liggen. Met deze verjaardagsdeal kunnen wij je de garantie geven dat dit gaat lukken. Met de verjaardagsdeal komen wij e en springkussen en een popcornmachine of suikerspinmachine bezorgen. Wij rekenen voor het springkussen en de popcornmachine of suikerspinmachine gezamenlijk een borg van € 125,- euro.
Deze verjaardagsdeal is extra voordelig in plaats van € 125,- per dag nu maar € 110,- per dag.

  Contact Formulier  

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Stuur ons geheel vrijblijvend een aanvraag voor een offerte of bericht via het onderstaand contactformulier.