Ballondecoratie

Een bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Een feest is niet compleet zonder ballonnen! Wij maken de mooiste ballondecoratie om je huis of een andere locatie feestelijk aan te kleden. Maar wij bieden ook ballondecoratie voor ondernemers aan. Want een bedrijfsopening, personeelsfeest of ander evenement op de zaak maakt meer indruk met ballondecoratie. Met een ballonnenboog of ballonpilaren voor de deur trek je de aandacht van bezoekers. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

* Maatwerk - Heb jij een andere wens of idee voor ballondecoratie dan bovenstaande opties, neem dan contact met ons op voor maatwerk ballondecoratie.

Offerte formulier

Vraag hier geheel gratis een offerte aan voor ballonpilaren of een ballonnenboog. Je kunt maximaal 4 verschillende kleuren uitkiezen. Indien je slechts een, twee of drie verschillende kleuren wilt, hoef je de overige kleuren niet in te vullen. Wil je liever een offerte voor andere (maatwerk) ballondecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per WhatsApp of e-mail.

    Ballonpilaar zonder TopBallonpilaar met TopBallonnenboog