Waarvoor huur je lichtletters

Lichtletters huren voor je babyshower?

Lichtletters zie je steeds vaker en waarom niet op een babyshower? Deel het goede nieuws of het geslacht van jullie aanstaande kind of kinderen met al je vrienden, familie en kennissen met opvallende lichtletters. Zorg voor een onvergetelijk moment met al je gasten. Huur onze lichtletters en maak er een mooi gender reveal feest ervan. Bijvoorbeeld BOY or GIRL, TWINS, de naam van jullie kind etc… Onze letters en cijfers zijn extra groot, maar liefst 120 cm hoog en de kleur van het licht kan je zelf aanpassen.

Ben je nieuwsgierig naar wat lichtletters huren kost? Stuur ons je wens en wij denken graag met u mee.

Wil je alles uitbesteden? Dat is mogelijk, wij kunnen de lichtletters plaatsen en installeren en na afloop halen we het ook weer weg voor u.

Lichtletters huren op je bedrijfsfeest, beurs, congres, lezing of masterclass??

Huur bij ons lichtletters en laat je gasten zien dat weet wat uitpakken is. Natuurlijk werkt het ook goed als marketingtool op uw bijeenkomst, influencers, gasten, bezoekers gaan er massaal mee op de foto. Dit zorgt natuurlijk weer voor meer exposure voor uw event. Onze lichtletters zijn extra groot en vallen daarom extra goed op. Grijp de aandacht van je bezoekers, influencers en gasten met de bedrijfsnaam, slogan of quote.

Laat je text van kleur veranderen, zodat de lichtletters matchen bij je event. Natuurlijk kan je ze ook buiten neerzetten bij de ingang, pak meteen de aandacht van je klanten en lok ze allemaal naar binnen. Neem contact op met ons want wij denken graag met je mee.

Maakt niet uit wat voor evenement het is, of het nou gaat om een beurs of congres. Zorg voor een leuke sfeervolle aankleding op je bedrijfs- of personeelsfeest met onze gave lichtletters. Ontvang de werknemers in stijl of creëer een leuk fotomoment met onze lichtletters. Kies voor het samenstellen van de letters de bedrijfsnaam, een bepaalde afkorting of alleen cijfers voor het zoveel jarig bestaan van de zaak. Alles is mogelijk bij ons!

Lichtletters huren voor je festival?

Je kent het wel, extra grote lichtletters van het feest. Die kan je dus gewoon bij ons huren, waarom bij Lichtletterstehuur? Onze lichtletters zijn extra groot, maar liefst 120 cm hoog en ze kunnen van kleur veranderen! Dus bij elk thema heb je een passende kleur. Zorg dat je event opvalt en laat je gasten zien waar ze zijn, het is jouw feest en je bent er trots op. Zorg dat je klanten dat ook weten.

Feestgangers vinden het leuk om ermee op de foto te gaan en dat zorgt weer voor meer exposure op social media. Op facebook, instagram, tiktok, het maakt niet uit, lichtletters duiken overal op.

Tip: Maak een mooie hoek op je festival, of een mooie selfie wall en laat je bezoekers, festivalgangers op de foto gaan ermee. Zij zullen dit onvergetelijke moment en natuurlijk de mooie foto zeker gaan posten op hun social media.

Lichtletters huren op jullie bruiloft?

De mooiste dag van je leven, die laat je toch niet even voorbij gaan? Daarvoor moet je uitpakken en zorgen dat iedereen het weet, ook iedereen die al te diep in het glaasje heeft gekeken. Lichtletters van 120 cm vallen ook op als je niet eens meer op je benen kunt staan en van een hele grote afstand. Huur daarom onze lichtletters in voor jullie grote dag. Onze mooie en extra grote lichtletters met veranderende led lampen kan je nu huren voor bruiloften. Gebruik onze lichtletters als achtergrond voor de trouwfoto’s, entree of gewoon op het feest. Je gasten zullen dit niet snel vergeten en altijd leuk om terug te kijken op je foto's van je grote dag!

Extra grote lichtletters op je bruiloft, bij Lichtletterstehuur ben je aan het juiste adres? Heb je een goed idee of wil je van ons wat leuke tips of ideeën? Neem dan contact op met ons en laten we samen brainstormen.

Feitje, onze lichtletters zijn 1,20 meter hoog, hiermee zijn wij uniek, want ze zijn bijna overal 1 meter hoog. Lichtletters op je bruiloft is geen overbodige luxe want dit is toch de mooiste dag van je leven? Zorg daarom dat het onvergetelijk wordt!

Lichtletters huren op je verjaardag?

Waarom niet op je verjaardag? Huur onze lichtletters met kleur led op je verjaardag. Geef je tuin, zaal of locatie een sfeervolle vibe met onze lichtletters. Je eigen naam, leeftijd, ABRAHAM of SARAH in lichtletters. Bedenk het en we zorgen ervoor dat het er staat. Wij denken ook graag met je mee, heb je vragen neem gerust contact op met ons.

Verras je opa of oma, je ouders of je beste vriend, vriendin als ze een mijlpaal in hun leven hebben bereikt. Dit is leuker dan een cadeau, dit is een onvergetelijk en feestelijk moment en daar horen natuurlijk lichtletters bij. We vinden het allemaal leuk om verrast te worden en we worden niet twee keer 18, 21, 50 of 65 jaar toch?

De kleur lampen van onze lichtletters kan je naar wens aanpassen. Ben je niet zo handig of wil je gewoon alles laten regelen? Dat kan bij Lichtletterstehuur, wij brengen de lichtletters op locatie en na afloop halen wij ze weer op. Zo makkelijk kan het zijn.

Lichtletters huren voor promotiedoeleinden?

Wat valt er meer op dan letters van 120 cm die je dienst of product vertegenwoordigen, ze zijn zo groot dat je letterlijk er niet om heen kunt? Opening van je winkel, lancering van een product, of wil je gewoon alle aandacht trekken van passerende bezoekers? Huur dan gewoon lichtletters in bij Lichtletterstehuur en val op!

Lichtletters kan je overal voor gebruiken maar voor promotie is het ideaal. Je gebruikt lichtletters om op te vallen maar bij promotie doeleinde gaat het er om dat je de aandacht grijpt van je bezoekers of passanten. Naast dat het opvalt is het ook een leuk fotomoment voor alle passanten, gasten en klanten. Reken er maar op dat ze het gaan delen op hun socials waardoor je nog meer bereik genereert.

Heb je een idee of vraag je je af of dat haalbaar is? Neem dan contact op met ons, want wij denken graag met u mee. Als bedrijf zit je niet te wachten op extra werk, daarom bezorgen, installeren wij ook de lichtletters maar natuurlijk halen we het ook op zodat jij geen extra werk hebt.

Wat kost het?

De prijs voor letters, cijfers of tekens zijn € 37,50 incl. btw. De huurperiode is 24 uur. Heb je langer de tijd nodig dan horen wij dit graag, hier komen we wel uit.