Waarvoor huur je lichtletters

Lichtletters huren voor je babyshower?

Organiseer je binnenkort voor een vriendin haar babyshower? Onthullen jij en je partner het geslacht van jullie kindje(s) tijdens een gender reveal party of houden jullie de kraamtijd heerlijk voor jullie zelf en geven jullie daarna een kraamfeest? Onze lichtletters zijn onmisbaar op je feest. BOY or GIRL, TWINS, de naam van jullie kindje, en ga zo maar door… Wij hebben alle letters, tekens en cijfers, dus alles is mogelijk.

Lichtletters huren op je babyshower? Wij denken graag met je mee, dus bij een speciaal verzoek horen wij het graag.

Het bezorgen van onze lichtletters is geen probleem evenals het installeren en het neerzetten van de letters.

Lichtletters huren op je bedrijfsfeest, beurs, congres, lezing of masterclass??

Zet onze zeer opvallende lichtletters in als marketingtool op uw bijeenkomst. Onze lichtletters zijn zeer professioneel gemaakt en door de luxe ronde vormen is de uitstraling uitmuntend. Vang de aandacht van de aanwezige gasten met de bedrijfsnaam, slogan of een boodschap die je wilt overbrengen.

Plaats het thema van de dag in lichtletters op het podium, een inspirerende quote of een hashtag waarvan je hoopt dat hij vaak gedeeld zal worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je er graag bij.

Onze lichtletters zijn echte blikvangers op uw bijeenkomst! Huur onze lichtletters op je beurs of congres. Zorg voor een leuke sfeervolle aankleding op je bedrijfs- of personeelsfeest met onze gave lichtletters. Ontvang de werknemers in stijl of creëer een leuk fotomoment met onze lichtletters. Kies voor het samenstellen van de letters de bedrijfsnaam, een bepaalde afkorting of alleen cijfers voor het zoveel jarig bestaan van de zaak. Alles is mogelijk bij ons!

Lichtletters huren voor je festival?

Huur bij ons mooie, strakke en zeer opvallende luxe lichtletters op je festival. Woorden, afkortingen, cijfers, tekens of wat dan ook… alles is mogelijk om de festivalbezoekers wegwijs te maken of DJ’s, area’s of ander bijzondere plekken te laten opvallen. Tegenwoordig wilt iedereen via social media kenbaar maken waar ze zijn, met wie en op welk gaaf festival zij die dag aan het feesten zijn. Met onze coole lichtletters wilt iedereen op de foto, wat direct zorgt voor publiciteit van het festival. Creëer voor de festivalgangers een top fotomoment, zodat zij hun instafeed weer kunnen aanvullen.

Lichtletters huren op jullie bruiloft?

Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het huren van prachtige witte lichtletters op jullie grote dag. Onze stijlvolle en rond afgewerkte lichtletters zijn op dit moment een echte trend als het gaat om de aankleding van bruiloften. Onze lichtletters worden vaak gebruikt als achtergrond tijdens de ceremonie of tijdens het maken van de trouwfoto’s. Daarnaast zijn ze altijd een echte hit als eyecatcher op de feestavond.

Lichtletters huren op jullie bruiloft? Laat jullie fantasie de vrij loop; wij vervullen graag jullie wensen. We zien in deze tijd veel lichtletters van MR & MRS, MR & MR, MRS & MRS, I DO, LOVE en ga zo maar door. Elke combinatie is bij ons mogelijk.

Misschien leuk om te weten, onze lichtletters zijn 1,20 meter hoog, hiermee zijn wij uniek, want ze zijn bijna overal maar 1 meter hoog. Met deze extra lengte spat de liefde er zeker weten van af. Een absolute musthave voor jullie bruiloft!

Lichtletters huren op je verjaardag?

Geef uw verjaardag een extra feestelijk tintje met onze lichtletters. Huur onze mooie afgewerkte lichtletters op je verjaardag. Tover elke ruimte in een mum van tijd om tot een sfeervolle feestlocatie met onze lichtletters als eyecatcher. De naam van de jarige, de leeftijd die hij/zij heeft mogen bereiken, ABRAHAM of SARAH in lichtletters in de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos maar zeker zeer origineel.

Wanneer je opa of oma, of één van je ouders een speciale leeftijd bereikt, is dat natuurlijk de uitgelezen kans om ze te verrassen met onze feestelijke lichtletters. Stiekem vinden we het allemaal toch hartstikke leuk als er uitgepakt wordt voor onze verjaardag; hoe oud we ook zijn!

Wij kunnen de kleur van de lampjes naar wens aanpassen. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten. Daarnaast kunnen wij de lichtletters op locatie bezorgen, installeren en weer ophalen.

Lichtletters huren voor promotiedoeleinden?

Wilt u met onze prachtige opvallende lichtletters een product of dienst promoten? Een opening of een presentatie aankleden? Een boeklancering voorzien van de titel met onze lichtletters met eventueel een # ervoor? Echt alles is mogelijk om nog meer op te vallen!

Lichtletters huren voor promotiedoeleinden? Huur bij ons mooie afgewerkte en opvallende lichtletters en zet ze in als marketingtool. Het creëert ook een superleuk fotomoment die voor extra promotie zorgt, wanneer deze worden gedeeld via de social mediakanalen.

Mochten er speciale wensen zijn; wij kunnen overal in meedenken. Daarnaast is het bezorgen, installeren en ophalen van de lichtletters geen enkel probleem.

Wat kost het?

De prijs voor letters, cijfers of tekens zijn € 37,50 incl. btw. De huurperiode is 24 uur. Heb je langer de tijd nodig dan horen wij dit graag, hier komen we wel uit.